Follow

Εμφανίστηκε και ο υποψήφιος δήμαρχος της Χρυσής Αυγής για τον Δήμο Φυλής


Με τίτλο παράταξης "Ελληνική Αυγή για την Φυλή" εμφανίστηκε ο υποψήφιος δήμαρχος που θα κατέβει στον Δήμο μας, με την υποστήριξη του κόμματος της Χρυσής Αυγής.

Η Χρυσή Αυγή εκμεταλλευόμενη τα υψηλά ποσοστά που καταγράφει στον Δήμο μας, θα προσπαθήσει να κάνει αισθητή την παρουσία της και στα έδρανα του Δημοτικού Συμβουλίου Φυλής.

Το μπλογκ μας είναι αντίθετο στην ιδεολογία της Χρυσής Αυγής, αυτό το φασιστικό μόρφωμα που εκμεταλλεύεται τις αδυναμίες της ελληνικής κοινωνίας, ώστε με ναζιστικές πρακτικές να πετύχει την επικράτησή του.

Εμείς ξεκαθαρίζουμε πως είμαστε πολέμιοι της Χρυσής Αυγής και σε ότι αυτή εκφράζει.

Μπορεί το πολιτικό μας σύστημα να είναι σάπιο, όμως θεωρούμε πως η Χρυσή Αυγή δεν εκφράζει το δημοκρατικό πολίτευμα.

Δυστυχώς, γνωρίζουμε πως οι πολιτικές των προηγούμενων δημάρχων θα δώσουν ψήφους και τελικά φωνή στο ναζιστικό αυτό μόρφωμα.

Η συντακτική ομάδα του E-FYLI αποφάσισε να μην ξανασχοληθεί με αυτή την παράταξη που υποστηρίζει πως "ξέρει με ποιους μπορούν να λύσουν τα προβλήματα της πόλης μας".

ΟΧΙ, δε θέλουμε στα έδρανα του Δημοτικού Συμβουλίου Χρυσαυγίτες.
ΟΧΙ, δε θέλουμε ένα Δημοτικό Συμβούλιο μπάχαλο που θα κάνει ο κάθε Κασιδιάρης το κομμάτι του και την παράστασή του.
ΟΧΙ, δε θέλουμε κάποιον που θα εκμεταλλευτεί την ανασφάλεια που νιώθει ο δημότης απέναντι στην εγκληματικότητα για να προωθήσει την ιδεολογία του.

Οι αναγνώστες μας γνωρίζουν καλά την κριτική που ασκούμε σε ΟΛΟΥΣ ανεξαιρέτως τους πολιτικούς του Δήμου μας. Όμως η είσοδος της Χρυσής Αυγής στο Δημοτικό μας Συμβούλιο θα φέρει μονάχα το σκοτάδι και είναι στο χέρι μας να μη δώσουμε φωνή στις σειρήνες της Χρυσής Αυγής.


Η συντακτική ομάδα του Ε-FYLI




Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment