Follow

Ο δήμος Φυλής «φωτίζει» τον δρόμο του Αϊ Νικόλα στο Καστελόριζο


Σε μία σημαντική δωρεά προχώρησε ο δήμος Φυλής προς τον δήμο Μεγίστης για την αποκατάσταση του ηλεκτροφωτισμού στο λιμάνι του Καστελλόριζου αποστέλλοντας 250 μέτρα ανθυγρού καλωδίου ειδικών προδιαγραφών.

Η δωρεά από τη Φυλή έρχεται σε συνέχεια της αδερφοποίησης που εδώ και χρόνια έχει πραγματοποιηθεί μεταξύ των δύο δήμων

Ο δήμαρχος της Μεγίστης Γεώργιος Σαμψάκος όσο και ο αντιδήμαρχος Δημήτρης Αχλαδιώτη ευχαρίστησαν τον δήμαρχο Φυλής Χρήστο Παππού όσο και τον αντιδημαρχο Σπύρο Μπρέμπο για αυτή τη γενναιόδωρη απόφαση του δημοτικού συμβουλίου να δωρίσουν το απαιτούμενο ηλεκτρολογικό υλικό ώστε να αποκατασταθούν βλάβες στο δίκτυο φωτισμού της παραλιακής οδού του Αγίου Νικολάου με κατεύθυνση προς τον Λυκιακό τάφο.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι το μήκος του παραλιακού μετώπου που πλέον θα φωτιστεί βρίσκεται λίγα μόλις ναυτικά μίλια από τα τουρκικά παράλια.

Ο αντιδήμαρχος Μεγίστης Δημήτρης. Αχλαδιώτης επεσήμανε ότι «Σε μία δύσκολη ο δήμος της Φυλής αποδεικνύει ότι οι αξίες της κοινωνικής συνείδησης και της προσφοράς είναι ακόμη ζωντανές και ελπιδοφόρες. Σας ευχαριστούμε πολύ για την άμεση και έμπρακτη συμπαράσταση σας και σας διαβεβαιώνουμε ότι θα καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε τέτοιες ενέργειες κοινωφελούς εμβέλειας να τυγχάνουν της αναγνώρισης και διαχείρισης που τους αρμόζει.»

Επιμέλεια: Κώστας Μιλόβας





Πηγή: www.onvolos.gr
Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment