Follow

Τους βασάνισαν άγρια ληστές αλλά εκείνοι στέλνουν μήνυμα μέσω του Star στους κακοποιούς


«Και να είστε σίγουροι πως δεν θα ήθελα το κακό τους. Μακάρι να συνετιστούν».

Με αυτά τα λόγια και με μεγαλείο ψυχής μια ηλικιωμένη γυναίκα που πριν από λίγες μέρες έπεσε θύμα ληστών μέσα στο σπίτι της στα Άνω Λιόσια απευθύνεται στους αδίστακτους κακοποιούς.

Μαζί με τον σύζυγό της περιγράφουν στο Star πώς άλλαξε η ζωή τους μετά από αυτή την τραυματική εμπειρία.



«Τους ρώταγα ρε παιδιά γιατί δεν τα παίρνατε αυτά χωρίς να μας χτυπήσετε;» λέει η κυρία Ντίνα με σπασμένο δάχτυλο και αιμάτωμα στο κεφάλι μετά την άγρια επίθεση που δέχτηκε.

Δίπλα της, ο σύζυγός της Κώστας τον οποίο ξάπλωσαν στο πάτωμα και τον βασάνιζαν για δέκα λεπτά για να του πάρουν τελικά την σύνταξη και τις βέρες τους. Ακόμα δεν το έχει ξεπεράσει:

«Μου έχει μείνει στο μυαλό. Αν ακούσω κάνα θόρυβο νομίζω ότι έρχονται ξανά. Ομολογώ ότι μπορεί καμιά φορά να πετάγομαι κατά τη διάρκεια του ύπνου μου αν ακούσω θόρυβο».

Για την κυρία Ντίνα το πολυτιμότερο αντικείμενο που της πήραν ήταν μια Αγία Γραφή αλλά βρήκε κουράγιο στους φίλους και γνωστούς οι οποίοι της συμπαραστάθηκαν. Οι δράστες αφήσαν πίσω τους ένα κατσαβίδι και ένα καλέμι τα οποία εξετάζονται από την αστυνομία.

Οι αστυνομικοί του τμήματος Άνω Λιοσίων ζήτησαν απο τον κύριο Κώστα να αναγνωρίσει κάποιους υπόπτους αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

Οι έρευνες για τον εντοπισμό και την σύλληψη των δραστών συνεχίζονται.


Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment