Follow

Όταν δεν εκπροσωπείς αυτούς που σε ψήφισαν...


Με αφορμή την ανεξαρτητοποίηση των "5" από την παράταξη του Μπουραϊμη, θα θέλαμε να θέσουμε κάποια ερωτήματα κλιμακωτά...

Κάποιος βάζει υποψηφιότητα στις δημοτικές εκλογές.

Λαμβάνει για παράδειγμα 700 ψήφους.

Εκλέγεται αυτός δημοτικός σύμβουλος, και η παράταξή του βρίσκεται στην αντιπολίτευση.

Δεν πατά σε κανένα δημοτικό συμβούλιο για τρία χρόνια.

Δεν έχει ακουστεί η άποψή του.

Αυτοί που τον ψήφισαν και τον εμπιστεύτηκαν ουσιαστικά δεν εκφράζονται μέσω της φωνής του στο μέγιστο αξίωμα που υπάρχει στην τοπική αυτοδιοίκηση, αυτό του Δημοτικού Συμβούλου.

Δεν έχει ψηφίσει ποτέ θετικά ή αρνητικά για κανένα από τα καυτά θέματα που απασχολούν την πόλη μας τα τρία τελευταία χρόνια.

Δεν έχει εκφράσει εγγράφως την άποψή του σε κανένα μπλογκ ή έντυπο τύπο.

Δεν έχει πάει σε καμμία υπηρεσία του Δήμου ή σε κανένα Νομικό Πρόσωπο για να ενημερωθεί για την υφιστάμενη κατάσταση από τους υπηρεσιακούς υπαλλήλους.

Δεν έχει πάει σχεδόν σε καμμία συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου, Οικνομικής Επιτροπής, Επιτροπής Περιβάλλοντος, Επιτροπή Παραβατικότητας κλπ. προκειμένου να εκφέρει την άποψή του για τα θέματα που συζητούνται.

Ξαφνικά μετά από τρία χρόνια... ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ..., ανεξαρτητοποιείται (και καλά κάνει, αφού είναι δικαίωμά του).

Ανακοινώνει πως θα ζητήσει την ψήφο των συνδημοτών του.

ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ;

Γιατί υπάρχουν δύο επιλογές:
1. Θα εκλεγεί, οπότε θα ζητήσει να είναι Πρόεδρος ή Αντιδήμαρχος προκειμένου να παράγει έργο.
2. Θα εκλεγεί στην αντιπολίτευση... οπότε αν λάβουμε υπόψην το παρελθόν του, θα είναι απών και την επόμενη πενταετία από τα πεπραγμένα του Δήμου.

ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ αυτόν που είναι αμέτοχος στην καθημερινότητα του Δήμου τα τελευταία τρία χρόνια;

Κύριε Πουλιάση, κύριε Σκαμαντζούρα, κύριε Θεοδόση Δρόλια.

Δεν έχουμε τίποτα προσωπικό μαζί σας. Ο λαός εξάλλου κρίνει το έργο που κάνατε ή δε κάνατε με την προηγούμενη διοίκηση Μπουραίμη.

Όμως για την αποχή σας τα τρία τελευταία χρόνια από τα πολιτικά πεπραγμένα του Δήμου Φυλής, θεωρούμε πως ουσιαστικά το λιγότερο που πρέπει να κάνετε είναι να απολογηθείτε στους ψηφοφόρους σας, γιατί κρυβόσασταν;

Και αν μας θυμάστε λίγο πριν τις εκλογές, απομένει να μας αποδείξετε οι ίδιοι πως έχετε ΑΠΟΨΗ για τα θέματα του Δήμου μας. Να μας αποδείξετε πως έχετε ΑΠΟΨΗ για τα σκάνδαλα της Διοίκησης Παππού. Θα πρέπει να μας πείσετε γιατί να μην ψηφίσουμε αυτόν που υποστηρίζατε με θέρμη στις προηγούμενες εκλογές. Να μας αποδείξετε πως έχετε ΑΠΟΨΗ για το πως θα πρέπει να είναι η επόμενη μέρα στον Δήμο Φυλής. Να μας πείσετε πως αξίζει να ασχοληθούμε μαζί σας. Αυτό εξαρτάται από εσάς και από τις πράξεις σας. Αναμένουμε και επιφυλασσόμαστε... Καλή επιτυχία στην πορεία σας...

Η συντακτική ομάδα του E-FYLI








Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment