Follow

Ελευσίνα & Ασπρόπυργος αρωγοί στο Δήμο Μάνδρας - Απών ο Δήμος Φυλής


Συγκινητικές στιγμές στην Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Ελευσίνας και στην Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Ασπροπύργου, όπου εκατοντάδες κόσμου προσφέρουν για τους πληγέντες... Ο Δήμος Φυλής όμως δυστυχώς ακόμα να κάνει κάτι... Λες και δεν είμαστε μέρος της Δυτικής Αττικής !!



Δείτε φωτογραφίες και ανακοινώσεις:


ΔΗΜΟΣ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ

Η πρώτη αποστολή ειδών πρώτης ανάγκης έφτασε στο Δήμο Μάνδρας και παραδόθηκε στους υπεύθυνους. Η συγκέντρωση κυρίως νερού, κονσερβών, φρούτων, γάλακτος, συνεχίζεται στο κτίριο της Κοινωνικής Υπηρεσίας(Ελ. Βενιζέλου & Εθν. Αντιστάσεως) από τις 8:00 το πρωί έως τις 8:00 το βράδυ. Όσοι φίλοι δεν μπορούν να τα μεταφέρουν εκεί ας φέρνουν στο Δημαρχείο (τις ίδιες ώρες). Οι ανάγκες στους γειτονικούς Δήμους (Μάνδρα - Μέγαρα) είναι πολύ μεγάλες. 
Οι φωτογραφίες που αναρτώνται πιο κάτω δεν έχουν κανένα άλλο σκοπό παρά μόνο να εκφράσουν ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ σε όλους εκείνους τους συμπολίτες μας που έσπευσαν αμέσως να ανταποκριθούν στο κάλεσμά μας. Πολλοί από αυτούς πρόσφεραν από το υστέρημά τους, όπως ένας μικρός φίλος που έφερε το μεσημέρι στο Δημαρχείο ένα κρουασάν λέγοντας "κύριε αυτό μπορώ να δώσω, να το αφήσω;".






Νερά, τρόφιμα και ρούχα μεταφέρθηκαν από την Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου μας στη Νέα Πέραμο και τα Μέγαρα για να καλύψουν όσο γίνεται τις ανάγκες των εκεί συνανθρώπων μας. Όλα είναι από τα είδη που άμεσα, ανιδιοτελώς προσέφεραν συμπολίτες μας. Ένα θερμό ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μας σε όλους για την τόσο συγκινητική ανταπόκριση. 
Η προσπάθειά μας συνεχίζεται. Συγκεντρώνουμε και αύριο (9:00 - 14:00) και μεθαύριο (9:00 - 13:00) στην Κοινωνική Υπηρεσία και θα τα μεταφέρουμε στους δοκιμαζόμενους φίλους μας στη Μάνδρα.





Η Κοινωνική μας Υπηρεσία θα είναι ανοικτή και την Κυριακή από τις 9:00 το πρωί μέχρι τη 1:00 το μεσημέρι για να υποδεχτεί την αμέριστη και άδολη βοήθεια που προσφέρουν οι δημότες μας. 

Για άλλη μια φορά θερμές ευχαριστίες σε όλους.





ΔΗΜΟΣ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ

Νίκος Ι. Μελετίου
Εκτός από τη συνδρομή του Δήμου μας σε είδη πρώτης ανάγκης για τους δημότες της Μάνδρας, ξεκίνησε η διαδικασία συλλογής συσκευασμένων τροφίμων κι ενδυμάτων. Ως χώρος συγκέντρωσης των εν λόγω ειδών ορίστηκε το ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΗΜΟΥ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ ( οδός Παναγούλη 13, δίπλα στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου) κατά τις ώρες λειτουργίας του εν λόγω φορέα (09:00-21:00). 
Απευθύνουμε έκκληση προς όλους τους Ασπροπύργιους, να εκδηλωθεί για ακόμα μία φορά η αλληλεγγύη της πόλης, προς τους σκληρά δοκιμαζόμενους πολίτες της γειτονικής Μάνδρας , ώστε να αντιμετωπιστούν το συντομότερο δυνατό, οι συνέπειες της θεομηνίας που έπληξε τον τόπο.
Παρακαλώ κοινοποιήστε ώστε να ενημερωθούν όλοι.


Νίκος Ι. Μελετίου
Αποστολή ειδών πρώτης ανάγκης 
στον Δήμο Μάνδρας - Ειδυλλίας. Συγκεκριμένα, έπειτα από επικοινωνία με το Δήμο Μάνδρας παραδόθηκαν ποσότητες εμφιαλωμένου νερού, (1.800 λίτρα) σε μπουκάλια του 1,5l και μια παλέτα χυμούς, αποτελούμενη από χίλιες (1.000) ατομικές χαρτοσυσκευασίες.



Σχετικά άρθρα:
Ούτε ένα μπουκάλι νερό από το Δήμο Φυλής στους πλημμυροπαθείς της Μάνδρας




Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment