Follow

Δροσούπολη: Ποιες αλλαγές ετοιμάζει ο Δήμος στους δρόμους


Άλλη μια αποκλειστικότητα από το Ε-FYLI: Οι αλλαγές που προωθεί η Διοίκηση του Δήμου Φυλής στους Δρόμους της Δροσούπολης. Αναμένεται να ψηφιστούν σύντομα από το Δημοτικό Συμβούλιο. Ειδικότερα αναμένεται να έχουμε την απόφαση για τα εξής:

  • Μονοδρόμηση της οδού Μεσογείων στο τμήμα ανάμεσα στις οδούς Σαρωνικού και Υμητού με κατεύθυνση από την οδό Σαρωνικού προς την οδό Υμητού, 
  • Μονοδρόμηση των οδών Πεντέλης, Τατοΐου και Δεκελείας,
  • Απαγόρευση στάσης στάθμευσης στις συμβολές των οδών Τατοΐου και Δεκελείας με την οδό Μεσογείων καθώς και απέναντι από αυτές,
  • Τοποθέτηση πρόσθετων πινακίδων όπου θα αναγράφονται τα εξής:  ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΕ ΣΤΕΝΟ ΔΡΟΜΟ -  (κοντά στην είσοδο της οδού Δεκελίας από την οδό Μεσογείων) ΕΞΟΔΟΣ ΑΠΟ ΣΤΕΝΟ ΔΡΟΜΟ - (κοντά στην έξοδο της οδού Τατοΐου προς την οδό Μεσογείων). ΕΙΣΟΔΟΣ – ΕΞΟΔΟΣ ΣΤΕΝΟΥ ΔΡΟΜΟΥ - (στα νότια της οδού Μεσογείων απέναντι από τους δύο κάθετους δρόμους).
Οι παραπάνω αλλαγές οφείλονται στο γεγονός πως τόσο η οδός Τατοΐου, όσο και η οδός Μεσογείων χρησιμοποιούνται ως δρόμοι διπλής κατεύθυνσης. Επίσης και στους δύο δρόμους σταθμεύουν εκατέρωθεν οχήματα με αποτέλεσμα να δημιουργούνται προβλήματα στην ομαλή διέλευση των διερχόμενων οχημάτων. Ιδιαίτερα μεγάλο γίνεται το πρόβλημα όταν σταθμεύουν οχήματα στην είσοδο από την οδό Μεσογείων  στην οδού Τατοΐου, η οποία είναι ένας πολύ στενός δρόμος, με αποτέλεσμα να γίνεται αδύνατη η είσοδος οχήματος σε αυτή. Ανάλογο πρόβλημα δημιουργείται και στην είσοδο της οδού Δεκελείας από την οδό Μεσογείων. 


Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment