Follow

Αποφασισμένος να στείλει τους βανδάλους στον Εισαγγελέα ο Γιάννης Μαυροειδάκος

Την αγανάκτηση του για τους συνεχιζόμενους βανδαλισμούς στις υποδομές του ΠΑΡΚΟΥ ΛΙΑΡΟΣ και άλλων δημοτικών χώρων εκφράζει ο Αντιδήμαρχος Ζεφυρίου Γιάννης Μαυροειδάκος.


Οι υπηρεσίες του Δήμου διαπιστώνουν καθημερινές φθορές στον κοινωνικό εξοπλισμό και κυρίως στην παιδική χαρά, στα φώτα, στο πράσινο και τους τοίχους, με αποτέλεσμα να σπαταλιούνται πολύτιμες εργατοώρες και υλικά.
Μετά από έρευνα ο Γιάννης Μαυροειδάκος εντόπισε συγκεκριμένα άτομα νεαρής ηλικίας που προκαλούν τις φθορές και ήδη μεθοδεύει τον τρόπο αντίδρασής του, χωρίς να αποκλείει το ενδεχόμενο υποβολής μηνύσεων για φθορά δημοτικής περιουσίας εναντίον των δραστών.
«Δεν είναι δυνατό να είναι έρμαιο των βανδάλων ο Δήμος. Την επόμενη εβδομάδα θα συζητήσω με τη Νομική Υπηρεσία το θέμα και ενδεχομένως θα ζητηθεί η ποινική δίωξη συγκεκριμένων ατόμων που έχουν εντοπιστεί. Στις περιπτώσεις ανηλίκων την ευθύνη έχουν οι γονείς τους που παραλείπουν να ασκήσουν την απαιτούμενη εποπτεία. Οι συνδημότες μας έχουν πραγματικά αγανακτήσει από τη συμπεριφορά των νεαρών ατόμων που πρέπει να κατανοήσουν ότι δεν μπορούμε να ανεχτούμε την αντικοινωνική τους συμπεριφορά. Μόλις αντιληφθούμε κάποιο περιστατικό βανδαλισμού πρέπει να δηλώνουμε την αντίδρασή μας και να καλούμε αμέσως την ΑΜΕΣΗ ΔΡΑΣΗ», δήλωσε ο Γιάννης Μαυροειδάκος.








Πηγή: fyli

Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment