Follow

"Τσιμουδιά" στα επίσημα δελτία τύπου για τη συνεργασία Κοινωνικής Υπηρεσίας με τη Πρωτοβουλία Αλληλεγγύης Πολιτών Φυλής


Κάτι παράξενο συμβαίνει με την Πρωτοβουλία Αλληλεγγύης Πολιτών Φυλής. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε στις 2 Σεπτεμβρίου, ο Δήμαρχος Φυλής ανακοίνωσε με πομπώδη ομιλία την έναρξη συνεργασίας της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου Φυλής με την Πρωτοβουλία Αλληλεγγύης Πολιτών Φυλής, με την οργάνωση δηλαδή που χρεώνει τρία ευρώ το μήνα τους άπορους του Δήμου, για να τους παρέχει τρόφιμα, τα οποία η οργάνωση προμηθεύεται δωρεάν από την Αλληλεγγύη !!! 


Όπως φαίνεται η οργάνωση θα λαμβάνει τρόφιμα και από τον Δήμο Φυλής και την Κοινωνική Υπηρεσία, οπότε τίθονται τα εξής ερωτήματα: 

Η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Φυλής δεν μπορεί να παρέχει μόνη της τρόφιμα στους απόρους του Δήμου και χρειάζεται τη σύμπραξη με την Πρωτοβουλία Αλληλεγγύης Πολιτών Φυλής, δηλαδή μία Μ.Κ.Ο.;

Υποστηρίζει η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Φυλής τη συνδρομή των απόρων με 3€ / μήνα για να παραλαμβάνουν τρόφιμα; Μήπως η μηνιαία συνδρομή αυξηθεί κιόλας, αφού θα αυξηθούν και τα τρόφιμα που θα δίνει η οργάνωση; Μήπως είναι μέσα στις ιδέες του Δημάρχου να μιμηθεί την ΜΚΟ και να βάλει και η Κοινωνική Υπηρεσία μηνιαία τροφεία;

Ακόμα περισσότερο μας κάνει εντύπωση πως στο Δελτίο Τύπου που δημοσιεύτηκε δεν υπάρχει ΟΥΔΕΜΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΦΥΛΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΦΥΛΗΣ. Γιατί το κρύβουν από τη δημοσιότητα; Μήπως για να μη τους κράξει ο κόσμος ή μήπως κάτι άλλο κρύβεται από πίσω; 



Το επίσημο Δελτίο Τύπου του Δήμου Φυλής
Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε, το Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου 2017 η «Βραδιά Αλληλεγγύης» που διοργάνωσε η ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΦΥΛΗΣ.

Πλήθος κόσμου γέμισε ασφυκτικά το νέο χώρο αθλοπαιδιών του Δήμου, στη συμβολή των οδών Πηνειού και Πάρνηθος (Ιονίου Πελάγους 48).
Κεντρικό πρόσωπο η μεγάλη τραγουδίστρια του δημοτικού τραγουδιού και συντοπίτισσά μας Γιώτα Χαλκιά που εμφανίστηκε αφιλοκερδώς. Στη συναυλία έλαβε μέρος και λαϊκό συγκρότημα που κάλεσε ο Πολιτιστικός Οργανισμός του Δήμου Φυλής.
Παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Χρήστος Παππούς με τη σύζυγό του Ντίνα, οι βουλευτές Γιάννης Δέδες, Νάσος Αθανασίου και Πάνος Σκουρολιάκος, ο Αντιπεριφερειάρχης Γιάννης Βασιλείου, ο Αναπλ. Δήμαρχος Γιώργος  Aντωνόπουλος, ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Οργανισμού Γιώργος Μαυροειδής, η Δημοτική Σύμβουλος Χρυσούλα Κουράση κ.ά.
Ευχαριστίες σε όλους για την ανταπόκρισή τους εξέφρασε η υπεύθυνη της ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ Γεωργία Γούλα που αποδείχθηκε εξαιρετική οικοδέσποινα, φροντίζοντας να περάσουν όλοι μια αξέχαστη βραδιά.
Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment