Follow

Ειρωνία: Έρχεται ο Υπουργός στο Ζεφύρι για τα εγκαίνια του Προαστιακού Ζεφυρίου - Φιέστα όταν οι πολίτες ταλαιπωρούνται!!


Προφανώς κάποιος μας δουλεύει σε αυτό το Δήμο... Σήμερα ανακοίνωσαν πως αύριο Τετάρτη 2 Αυγούστου ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών κ. Χρήστος Σπίρτζης με αφορμή την ολοκλήρωση και τη λειτουργία των καινούργιων αποβάθρων και των τεσσάρων νέων  ηλεκτροκινούμενων γραμμών,  θα επιθεωρήσει  και θα  εγκαινιάσει τους νέους σύγχρονους Σταθμούς Αθηνών (Σταθμός Λαρίσης) και Ζεφυρίου.

Ειδικότερα το πρόγραμμά του στο Δήμο μας έχει ως εξής:
12:25: Άφιξη στο σταθμό Ζεφυρίου - Επίσκεψη στις αποβάθρες του σταθμού – Κίνηση με κυλιόμενες σκάλες και επίσκεψη σε περιβάλλοντα χώρο- Σύντομη ομιλία Υπουργού.
13:00:  Αναχώρηση με το ίδιο τρένο προς τον σταθμό Αθηνών.

Κύριε Δήμαρχε ενώ γνωρίζατε πως θα έρθει ο Υπουργός γιατί δεν ενημερώσατε τον κόσμο που διαμαρτύρεται για τα προβλήματα στον Προαστιακό των Άνω Λιοσίων, πως πολύ σύντομα θα δείτε τον υπουργό από κοντά; Γιατί κρύβετε την άφιξη του Υπουργού: Προφανώς δε θέλετε παρείσακτους στις φωτογραφίες σας...

Μήπως... μήπως λέμε φοβάστε πως θα σας χαλάσει ο κόσμος την φιέστα που ετοιμάζατε;

Μάλιστα πως γίνονται εγκαίνια για κάτι που δε θα λειτουργήσει την επόμενη μέρα αλλά μετά από αρκετό καιρό; ΜΟΝΟ στον Δήμο Φυλής γίνονται αυτά !!




Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment