Follow

Υποβάθμιση Προαστιακού Σταθμού Άνω Λιοσίων: Δεν ήξεραν ή κάνουν πως δεν ήξεραν;


Με επιστολή του, ο Δήμαρχος Χρήστος Παππούς διαμαρτύρεται για τις αλλαγές που πραγματοποιήθηκαν στις γραμμές του Προαστιακού με την έναρξη της ηλεκτροκίνησης. Η πραγματικότητα είναι πως υποβαθμίζεται ο σταθμός των Άνω Λιοσίων και πλέον από κόμβο, αποτελεί απλώς ένα σταθμό που θα περνάνε που και που κάποια τρένα...

Aγαπητή μας Διοίκηση του Δήμου Φυλής, αυτές οι αλλαγές ήταν γνωστές. Δεν έγιναν έτσι ξαφνικά. Ολόκληρος ο σχεδιασμός του Προαστιακού και η ηλεκτροκίνηση είχαν αυτό το σκοπό. Ήταν γνωστό πού θα γίνουν οι κόμβοι και πως ανάμεσα σε αυτούς δεν περιλαμβανόταν ο σταθμός των Άνω Λιοσίων, όπως και πληροφοριακά σας λέμε πως ΔΕΝ περιλαμβάνεται ως κόμβος και ο μελλοντικός σταθμός του Ζεφυρίου.

Το ερώτημα είναι το γνωρίζατε ή όχι;

Γιατί πρώτον, αν δε το γνωρίζατε δείχνει ότι δεν έχετε επαφή με την πραγματικότητα, όταν ο σχεδιασμός ήταν γνωστός. Οπότε αφού δεν ασχοληθήκατε με το θέμα όλα αυτά τα χρόνια τι περιμένετε να αλλάξετε; Όλο το σχεδιασμό της λειτουργίας του Προαστιακού με μία επιστολή του Δημάρχου; Σε αυτή την περίπτωση είναι προφανές πως είστε κάτω των περιστάσεων και δεν έχετε πάρει χαμπάρι τι γίνεται γύρω σας όλα αυτά τα χρόνια...

Αν δεύτερον το γνωρίζατε και δεν κάνατε τίποτα ως σήμερα, είναι ακόμα χειρότερο, γιατί αφήσατε να γίνει τετελεσμένο γεγονός.


Το σχετικό δελτίο τύπου του Δήμου Φυλής:
Αντιδρά ο Δήμος Φυλής για το νέο σχεδιασμό των δρομολογίων του Προαστιακού
Την αντίδραση του Δημάρχου Φυλής Χρήστου Παππού προκάλεσε ο νέος σχεδιασμός των δρομολογίων του προαστιακού από την ΤΡΑΙΝΟΣΕ.
Με επείγουσα επιστολή του προς το Διευθύνοντα Σύμβουλο της Εταιρίας κο Φίλιππο Τσαλίδη ο Δήμαρχος κάνει λόγο για συγκοινωνιακή υποβάθμιση του Δήμου Φυλής και της ευρύτερης περιοχής και ζητά συνάντηση εντός της Τετάρτης 26 Ιουλίου 2017.
Στην επιστολή επισημαίνει ακόμα ότι ο Δήμος Φυλής επενδύει στη συγκοινωνιακή εξυπηρέτηση της περιοχής από τα μέσα σταθερής τροχιάς, τονίζει ότι ο Δήμος έχει γίνει δέκτης σωρείας παραπόνων και εκφράζει φόβους για δυναμική αντίδραση του επιβατικού κοινού.
Επισυνάπτεται η επιστολή του Δημάρχου Φυλής.


Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment