Follow

Οι πρωτοβουλίες του αντιδημάρχου κ. Καμπόλη για την παραβατικότητα


Με συνεχή δημοσιεύματα στο διαδίκτυο όλοι αναφερόμαστε στο τι ΔΕΝ έχει κάνει ο Δήμος Φυλής για την παραβατικότητα. Και δεν έχει κάνει τίποτα το σπουδαίο. Εξάλλου αυτό φαίνεται στην καθημερινότητά μας και αυτός είναι ο αδιάψευστος μάρτυρας. Η εγκληματικότητα εξάλλου στην περιοχή και όσο αυτή επηρεάζει την οικογένειά μας, τους φίλους μας και τους συγγενείς μας είναι το μοναδικό δεδομένο, το οποίο δε πρόκειται να επηρεάσει τον κόσμο ΟΤΙ και να γράψει το μπλογκ μας ή το οποιοδήποτε μπλογκ.

Μέσα σε όλα αυτά έχουμε να τονίσουμε την Ανυπαρξία του Συμβουλίου Παραβατικότητας του Δήμου Φυλής, στο οποίο πρόεδρος είναι η κυρία Κουράση. Μέσα σε 2,5 χρόνια λειτουργίας έχει κάνει μόνο δύο συσκέψεις. Η αρχική του σύσταση έχει αλλοιωθεί και δε διαθέτει πλέον καμία επιστημονική επάρκεια. Σημαντικά στελέχη του παραιατήθηκαν. Το Τοπικό Συμβούλιο Παραβατικότητας έχει αποτύχει πλήρως στο ρόλο και την αποστολή του.

Ανάμεσα σε όλη αυτή την ανυπαρξία το μόνο θετικό που έχουμε βρει είναι το εξής και το παραθέτουμε ως είδηση που είχε δημοσιευτεί πριν κάποιους μήνες για να μη πιστεύουν κάποιοι πως παρεμβαίνουμε και αλλοιώνουμε τις ειδήσεις:

Στο Δήμο Φυλής ο Υπαρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας με πρωτοβουλία του Αντιδημάρχου Δημήτρη Καμπόλη
Το Δήμο Φυλής επισκέφθηκε ο Υπαρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας κ. Σπύρος Παπασπύρου μαζί με τον Αντιστράτηγο της ΕΛ.ΑΣ Ηλία Γεωργόπουλο, μετά από πρωτοβουλία που ανέλαβε, ο Αντιδήμαρχος Φυλής Δημήτρη Καμπόλη, ο οποίος και τους υποδέχθηκε. 

Το θέμα της επίσκεψης ήταν η πάταξη της αυξημένης παραβατικότητας στο Δήμο Φυλής. Υπαρχηγός και Αξιωματικός άκουσαν με μεγάλη προσοχή τις ιδιαιτερότητες και τα ζητήματα παραβατικότητας που απασχολούν και τις τρεις Δημοτικές Ενότητες του Δήμου Φυλής, Ζεφυρίου – Άνω Λιοσίων και Χασιάς κι έδωσαν τη διαβεβαίωση ότι από την πλευρά της ΕΛ.ΑΣ θα υπάρξουν συντονισμένες ενέργειες με στόχο την πάταξη της εγκληματικότητας. Στη συζήτηση συμμετείχαν επίσης, ο Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Άνω Λιοσίων Γεώργιος Πουλογιαννόπουλος και ο Διοικητής Ασφαλείας Άνω Λιοσίων Γρηγόριος Ανδρούτσος. Τις απόψεις της εξέφρασε επίσης η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ζωή Αρβανιτάκη, ενώ ο Δήμαρχος Χρήστος Παππούς επεφύλαξε εγκάρδια υποδοχή σε Υπαρχηγό και Αντιστράτηγο, εκφράζοντας την πεποίθησή του ότι θα τηρήσουν τις δεσμεύσεις τους για ουσιαστική αντιμετώπιση της παραβατικότητας στον πολύπαθο Δήμο Φυλής. 

Από την πλευρά του ο Αντιδήμαρχος Δημήτρης Καμπόλης σημείωσε, ότι ο Δήμος βρίσκεται καθημερινά στο πλευρό της Αστυνομίας ώστε να τη βοηθήσει στο έργο της, επισημαίνοντας ότι ήδη δρομολογήθηκε η κατάργηση του ενοικίου στο Αστυνομικό Τμήμα Ζεφυρίου και η παραχώρηση των δύο τζιπ της Δημοτικής Αστυνομίας στα Τμήματα Άνω Λιοσίων και Ζεφυρίου. «Είμαστε βέβαιοι ότι η Αστυνομία θα ανταποκριθεί στις προσδοκίες του Δήμου και των Πολιτών, περιορίζοντας την παραβατικότητα που μαστίζει την περιοχή μας» τόνισε χαρακτηριστικά.



Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment