Follow

Βολές Μπουραϊμη κατά Οικονομάκη για τη φωτογραφία που τον δείχνει να πυροβολεί στον αέρα


Επίθεση του επικεφαλή της Δύναμης Συμμετοχής κ. Μπουραϊμη κατά του αντιδημάρχου κ. Οικονομάκη με αφορμή τη φωτογραφία που παρουσιάστηκε σε τηλεοπτική εκπομπή.

Το Δελτίο Τύπου της Δύναμης Συμμετοχής αναφέρει ανάμεσα στα άλλα χαρακτηριστικά:

Με νωπή ακόμα τη μνήμη από τον άδικο χαμό ενός 11χρονου παιδιού στις Αχαρνές, δε μπορεί παρά να μουδιάζουμε στην σκέψη ότι αυτό θα μπορούσε να συμβεί στον καθένα. Σε κάθε οικογένεια.

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η τραγική ιστορία του μικρού Μάριου πρέπει να αποτελέσει για όλους έναν κοινό τόπο, τη βάση για να σταθούμε – όλοι εμείς που λέμε ότι ασχολούμαστε με τα κοινά – με περισσότερη ευθύνη και σοβαρότητα απέναντι στο πρόβλημα, αντί να προσπαθούμε να «εισπράξουμε» ψηφοθηρικά επίχειρα. Και δεν αναφερόμαστε, ασφαλώς, στις αυθόρμητες κινητοποιήσεις κατοίκων στις Αχαρνές και τα Άνω Λιόσια, οι οποίες είναι κάτι παραπάνω από σημαντικές: είναι επιβεβλημένες.

Αναφερόμαστε στη θέση του αντιδημάρχου Καθημερινότητας δήμου Φυλής Μιχάλη Οικονομάκη, τον οποίο ο φωτογραφικός φακός κατέγραψε, το Σεπτέμβριο του 2016, σε πολιτιστική εκδήλωση, να πυροβολεί στον «αέρα», την ώρα που δίπλα βρίσκονταν πολίτες και παιδιά! Αυτός ο αντιδήμαρχος, λοιπόν, αντί να ζητήσει συγνώμη για τη συγκεκριμένη πράξη – που θα μπορούσε να είχε στοιχίσει τη ζωή σε έναν αντίστοιχο Μάριο – αλλά και για τις παραλείψεις του για όσα συμβαίνουν στις γνωστές συνοικίες των Άνω Λιοσίων και του Ζεφυρίου, πήρε το λόγο στη συγκέντρωση κατοίκων στα Άνω Λιόσια και κατέθεσε άποψη!
Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment