Follow

Μας δουλεύουν; Τέρμα στην εγκληματικότητα από τις 20 Σεπτεμβρίου υπόσχεται ο Δήμαρχος Χρήστος Παππούς!!


Με δηλώσεις του στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ ο Χρήστος Παππούς δηλώνει πως η εγκληματικότητα στον Δήμο Φυλής τελειώνει στις 20 Σεπτεμβρίου.

Δείτε το σχετικό βίντεο για να μη νομίζετε πως παραποιούμε ειδήσεις:


Φυσικά και δε μπορούμε να μη σχολιάσουμε...

Δηλαδή Δήμαρχε επειδή θα έρθει σε ένα κτίριο του Δήμου Φυλής η ΟΠΚΕ θα σταματήσει η εγκληματικότητα; Νομίζετε από το πού είναι το αρχηγείο τη ΟΠΚΕ θα κριθεί πως θα σταματήσει η παραβατικότητα των ρομά;

Και απαντήστε μας σε αυτό: ΠΟΙΟΣ ΕΜΠΟΔΙΖΕΙ ΤΗΝ ΟΠΚΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΣΗΜΕΡΑ; ΠΟΙΟΣ ΕΜΠΟΔΙΖΕΙ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΝΤΟΥ ΣΤΟΥ ΚΑΤΑΥΛΙΣΜΟΥΣ ΣΗΜΕΡΑ; ΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΘΑ ΤΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΑΥΤΑ; ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ ΝΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΔΕ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ;

Επειδή λοιπόν ή μας δουλεύετε, ή σας δουλεύουν ή επειδή οι σύμβουλοί σας είναι πολύ κακοί σύμβουλοι εμείς θα περιμένουμε (δεν έχουμε και άλλη επιλογή...).

Όμως ΜΗ ΚΑΝΕΤΕ ΒΑΡΥΓΔΟΥΠΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΣΑΣ ΕΚΘΕΤΟΥΝ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΚΘΕΤΟΥΝ ΑΝΕΠΑΝΟΡΘΩΤΑ.

Σίγουρα προσπαθείτε και δε λέει κανείς πως είστε αδιάφορος για την περιοχή μας. Όμως δηλώσεις τέτοιου τύπου για να κερδίσετε εντυπώσεις μόνο εκνευρισμό φέρνουν στους δημότες. Εξάλλου πριν από λίγες μέρες δεν είχατε πει "¨δεν είμαι εγώ το κράτος;"

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ ΣΤΟ E-FYLI





Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment