Follow

"Το έκαψαν το στάδιο" οι Ηπειρώτες !


Ο σύλλογος Ηπειρωτών Άνω Λιοσίων κατάφερε και γέμισε το κλειστό στάδιο της Δροσούπολης. Αυτή δεν ήταν κοπή πίτας αλλά πραγματικό ηπειρώτικο γλέντι !!

ΒΙΝΤΕΟ ΟΠΩΣ ΤΟ ΜΕΤΕΔΩΣΕ ΖΩΝΤΑΝΑ ΣΤΟ FACEBOOK 
Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΗΠΕΙΡΩΤΩΝ


Χιλιάδες άτομα είχαν κατακλύσει το γήπεδο, πολύ μάλιστα ώρα πριν αρχίσει επίσημα η έναρξη του πανηγυριού.... αρκετή ώρα πριν ο πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ κηρύξουν την έναρξη της εκδήλωσης. Οι ΠετροΛούκας Χαλκιάς, Νίκος Φιλιππίδης, Αντώνης Κυρίτσης, Φιλιώ Πυργάκη, Κώστας Μήτσης και ο Θωμάς Κυρίτσης έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό.



Φυσικά, τα χορευτικά τμήματα του συλλόγου των Ηπειρωτών Άνω Λιοσίων έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους και κέρδισαν το κοινό.




ΒΙΝΤΕΟ ΟΠΩΣ ΤΑ ΑΝΕΒΑΣΕ ΣΤΟ YOUTUBE Η ΔΥΤΙΚΗ ΟΧΘΗ







ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ






To Δελτίο Τύπου του Δήμου Φυλής για την Εκδήλωση των Ηπειρωτών Άνω Λιοσίων

Σύντομα στη «ΣΤΕΓΗ» τους οι ΗΠΕΙΡΩΤΕΣ δεσμεύτηκε Χρήστος Παππούς

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στην τελική ευθεία για τη δημοπράτησή του, είναι το «ΣΠΙΤΙ του ΗΠΕΙΡΩΤΗ» δεσμεύτηκε ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς
ο οποίος ενώπιον εκατοντάδων μελών και φίλων του Συλλόγου Ηπειρωτών Άνω Λιοσίων, παρέδωσε στο Χρήστο Ρούσσα ολοκληρωμένο φάκελο με όλα τα απαραίτητα έγγραφα που επιτρέπουν πλέον την άμεση έναρξη του έργου. 

Ο Δήμαρχος Φυλής παρέστη το μεσημέρι της Κυριακής 19 Φεβρουαρίου, στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου Ηπειρωτών Άνω Λιοσίων, στο κλειστό στάδιο της Δροσούπολης και αφού ευχήθηκε χρόνια πολλά και καλή χρονιά σε όλους δεσμεύτηκε να κάνει πράξη το πάγιο αίτημα του Συλλόγου και των μελών του. 

«Για άλλη μια χρονιά θα ευχηθώ το 2017 να καταφέρουμε να ολοκληρώσουμε τη στέγη των Ηπειρωτών.
Το θέμα της στέγης είναι μείζον. Όλα αυτά τα χρόνια τα Διοικητικά μας Συμβούλια κατέβαλλαν σκληρές προσπάθειες αλλά πήραμε μόνο υποσχέσεις .Ελπίζω και θέλω να πιστεύω ότι φέτος είμαστε πιο κοντά στην πραγματοποίηση αυτού του έργου» είχε υπογραμμίσει λίγο νωρίτερα στο χαιρετισμό του ο πρόεδρος του συλλόγου Χρήστος Ρούσσας.  

«Η  στέγη του Ηπειρώτη είναι έτοιμη προς δημοπράτηση.
Μας καθυστέρησαν οι δαιδαλώδης διαδικασίες και η γραφειοκρατία, αλλά τώρα είμαστε έτοιμοι» δεσμεύτηκε ο Χρήστος Παππούς ο οποίος ενημέρωσε το προεδρείο του συλλόγου και τους εκατοντάδες παριστάμενους αναλυτικά για τις διαδικασίες που έγιναν ώστε να απεμπλακεί από τα γρανάζια της γραφειοκρατίας και να νομιμοποιηθεί το κτίριο που θα στεγάσει το σύλλογο. 


Ήδη στο φετινό τεχνικό πρόγραμμα του Δήμου Φυλής έχει εγγραφεί το ποσό των 250 χιλιάδων ευρώ για την ολοκλήρωση των εργασιών και την παράδοση του κτιρίου στους Ηπειρώτες των Άνω Λιοσίων. 

«Είμαι ευτυχής που τα έργα στο κτίριο αυτό, από μια γούβα που ήταν, ξεκίνησαν επί των ημερών μου, στην πρώτη μας θητεία και θα ολοκληρωθούν πάλι με τη δική μας Διοίκηση. Εύχομαι ολόψυχα το επόμενο γλέντι του συλλόγου να γίνει στην πλατεία Ηπειρωτών στο σπίτι του Ηπειρώτη» είπε ο Δήμαρχος Φυλής.

Ο Χρήστος Παππούς αφιέρωσε το κομμάτι που έκοψε στον αδερφικό του φίλο,
Δήμαρχο Καραϊσκάκη Άρτας Παντελή Μίγκλο, τον οποίο προσκάλεσε και στα εγκαίνια της στέγης του Ηπειρώτη. «Απευθύνω από τώρα  πρόσκληση, στον αδερφικό μου φίλο και συνάδελφο Δήμαρχο Καραϊσκάκη, που μας έκανε την τιμή να έρθει από την Άρτα, να είναι παρών και να εγκαινιάσουμε μαζί το κτίριο» είπε χαρακτηριστικά ο Χρήστος Παππούς. 

ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΟΜΙΛΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ



O ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΠΡΙΝΤΖΗΣ ΚΑΙ Η ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΣΤΗ ΓΙΟΡΤΗ
(ΠΗΓΗ: YOUTUBE, ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΟΧΘΗ)


Η ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΠΟΥΡΑΪΜΗ
(ΠΗΓΗ: YOUTUBE, ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΟΧΘΗ)






ΠΗΓΗ: ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΗΠΕΙΡΩΤΩΝ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ, ΔΥΤΙΚΗ ΟΧΘΗ, ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΦΥΛΗΣ


Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment